Atlas Copco ZBP 120 Energilagring

Beskrivning

Atlas Copco ZBP 120 Energilagringssystem

Optimal prestanda med litiumjonteknik
Atlas Copco ZBP 120 är utformad för att leverera exceptionell prestanda, särskilt vid korta cykler för laddning och urladdning. Tack vare litiumjontekniken erbjuder ZBP 120 ett brett energianvändningsintervall, vilket gör den överlägsen många andra tekniska lösningar på marknaden. Denna teknik bidrar även till en lägre total ägandekostnad, vilket gör det till ett kostnadseffektivt val för energilagring.

Plug and Play-funktionalitet
Utrustad med en flexibel anslutningspanel som möjliggör flera olika kombinationer av uttag, vilket ger hög anpassningsbarhet till olika behov. De förinstallerade uttagen är redo att användas med alla typer av generatorset och belastningar.

Modulär och mobil design
Byggd för att klara tuffa miljöer med en vatten- och dammisolerad konstruktion (IP55). Det galvaniserade underredet, tillsammans med inbyggda gaffelfickor, gör enheten både robust och lätt att transportera. För att underlätta underhåll har ZBP 120 särskilda underhållsluckor och ett transportskydd som ger extra säkerhet vid förflyttning.

En era av uppkoppling
ZBP 120 är utrustad med den avancerade ECO-controller™ – lösningens hjärna. Detta dedikerade styrsystem möjliggör fjärrstyrning och övervakning, vilket gör det enkelt att hålla koll på systemets status och prestanda. Dessutom finns ett mastersystem för teknisk diagnos och beräkningar av bränslebesparingar, vilket ytterligare optimerar driften och bidrar till kostnadseffektivitet.

Läs mer i brochyren här

Begär en offert

    Intresserad?